Politsei- ja Piirivalveamet tänab EURAXESS võrgustikku koostöö eest

Teisipäeval, 12. novembril annab Politsei- ja Piirivalveamet oma aastapäeva aktusel üle tänukirja EURAXESS Eesti võrgustikule, et tunnustada  võrgustikku koostöö ja panuse eest turvalisuse tagamisse. EURAXESS võrgustiku ülesanne on aidata Eestisse kolivaid välisteadlasi nii administratiivsetes kui igapäevastes küsimustes.

EURAXESS võrgustikul on Politsei- ja Piirivalveametiga pikaajaline koostöö, mille kestel on korraldatud ühiselt mitmeid koolitusi elamislubade teemal ning vahetatud välisteadlaste elamislubadega seonduvat teavet. Koolitustest on osa võtnud ligi 300 välisteadlasi ülikoolides ja teadusasutustes nõustavat töötajat ning huvi koolituste vastu on alati väga suur olnud. EURAXESS võrgustik on vahendanud välisteadlaste elamislubadega seotud informatsiooni teadusasutustele ning toetanud Eestisse tulevaid välisteadlasi, et nende elamislubade taotlemist lihtsustada.

Kodakondsuse- ja migratsioonivaldkonnas silmapaistvate teenete eest avaldatakse tänu lisaks EURAXESS Eesti võrgustikule veel kahele koostööpartnerile – Tallinna Tehnikaülikoolile ja Eesti Punasele Ristile. Lisaks saavad tänukirjad koostööpartnerid Politsei- ja Piirivalveameti teistes töövaldkondades.

Lisainfo EURAXESS Eesti võrgustiku kohta:
Anna Mossolova, Eesti Teadusagentuur, EURAXESS võrgustiku koordinaator
anna.mossolova@etag.ee
www.euraxess.ee